ΗΡΟΔΙΚΟΣ vs ΣΕΗ ”Φιλανθρωπικός Αγώνας Ποδοσφαίρου” Κομοτηνή 2019

ΗΡΟΔΙΚΟΣ Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία – ΣΕΗ Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών

       ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 ΓΗΠΕΔΟ ΔΑΚ Κομοτηνής 

Την Μ.Δευτέρα 22 Απριλίου 2019 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Τότε και ώρα 16:00, θα λάβει χώρα φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας με διάφορες εκπλήξεις, κατά τον οποίο θα αγωνιστούν από την μια η ομάδα φίλων του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία ΗΡΟΔΙΚΟΣ, με πολλούς γνωστούς ποδοσφαιριστές όπως ο αρχηγός της Ελλάδας στο Euro 2004 Θ. Ζαγοράκης και από την άλλη η ποδοσφαιρική ομάδα του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών ΣΕΗ και φίλων, με πολλούς γνωστούς ηθοποιούς όπως ο Γιάννης Αιβάζης. 

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία ”ΗΡΟΔΙΚΟΣ”, αποτελεί ένα αθλητικό Σωματείο το οποίο καλλιεργεί όλα τα αθλήματα τα οποία μπορούν να συμμετέχουν Ατομα με Αναπηρία. Συστάθηκε στην Κομοτηνή το 2006 με πρωτοβουλία διακεκριμένων αθλητών μελών του Συλλόγου ”ΠΕΡΠΑΤΩ” και επιστήμονες του χώρου της άθλησης και της άσκησης. Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να απαρτίζεται και να εκπροσωπείται από αθλητές από όλη την Ελλάδα και σε πάνω από 5 Παραολυμπιακά Αθλήματα, με διακρίσεις σε Παραολυμπιακούς Αγώνες. Είναι μέλος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία. Πρόσθετα, διατηρεί τμήματα άσκησης για όλες τις μορφές αναπηριών όλων των ηλικιών. Διαδίδει το πνεύμα του Παραολυμπιακού Κινήματος και δίνει την δυνατότητα σε ΑΜΕΑ να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό, είτε για την αντιμετώπιση προβλημάτων ψυχοσωματικής υγείας των ατόμων είτε για άσκηση.

Η ομάδα ποδοσφαίρου Ελλήνων ηθοποιών ΣΕΗ συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Τύπου εδώ και 15 περίπου χρόνια και αποτελείται από Έλληνες Ηθοποιούς. Έχει κατακτήσει Πρωταθλήματα, Κύπελλα, καθώς και Super Cup. Έχει διεκδικήσει, ώς φιναλίστ, εξ’ ίσου πολλά τρόπαια. Δίνει πολλούς αγώνες κάθε χρόνο, για φιλανθρωπικούς σκοπούς, κυρίως στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Η ποδοσφαιρική ομάδα του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών έχει παρουσία πάνω από 50 χρόνια. Ο σκοπός της είναι να βρίσκεται δίπλα στις αδύναμες κοινωνικές ομάδες και στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Η Ποδοσφαιρική Ομάδα του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών ΣΕΗ  αποτελείται από τους: 

Κανούσης Αθανάσιος  
Καρμάτης Παναγιώτης  
Νταβρής Αλέξανδρος  
Τσαχνόπουλος Χρήστος  
Χατζής Αντώνιος 
Σπανδίνας Σπυρίδων 
Νικολαίδης Δαμιανός  
Παγκαλιάς Χρήστος  
Αναγνώστου Αναστάσιος  
Αιβάζης Ιωάννης 
Παρασκευόπουλος Παναγιώτης  
Παπαθανάσης Ιωάννης  
Πιερόπουλος Παύλος  
Ορκόπουλος Παύλος  
Καλαντζής Δημήτριος  
Κρητικός Στυλιανός  
Νικολαίδης Αλέξανδρος  

Η τιμή εισιτηρίου είναι μόλις στα 2.5€.

Ο καθένας μπορεί να πάρει ένα ή και περισσότερα ασφαλώς εισιτήρια. 
*Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για την αγορά αθλητικών αμαξιδίων καλαθοσφαίρισης. 

Συνδιοργάνωση:

NOTA ASBL | RUE AMERICAINE 186 - 1050 BRUXELLES | TVA: BE0536582620