”Νατάσα Μποφίλιου” Φρούριο Καβάλας 2012

ΝΑΤΑΣΣΑ  ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ

” OΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ “

ΦΡΟΥΡΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 

Ώρα Έναρξης 21:30

Έρχονται οι Μέρες του Φωτός ” τραγούδησε φέτος η Νατάσσα Μποφίλιου δημιουργώντας ένα νέο σύνθημα για το τέλος μιας εποχής και την αρχή μιας καινούργιας. Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια, με τα νέα, ήδη αγαπημένα τραγούδια των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη στις αποσκευές της, έκλεψε ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις, συγκεντρώνοντας τις καλύτερες κριτικές για την ποιότητα και την ένταση της ομότιτλης παράστασης της, μίας από τις πιο επιτυχημένες της φετινής χρονιάς.

Οι “Μέρες του φωτός” είναι τα δύο πρόσωπα μιας γενιάς που πλησιάζει τα τριάντα σε μια δύσκολη εποχή. Είναι το πέρασμα προς την ενηλικίωση, το φως μετά το σκοτάδι.

Όλα όσα μας δημιούργησαν, όλα όσα αγαπήσαμε κι όσα κρατάμε από το παρελθόν, συναντιούνται με αυτά που περιμένουμε και ελπίζουμε για το μέλλον: Παλιά και νέα τραγούδια, εικόνες, λέξεις και μουσικές, όλα φωτίζονται πάνω στη σκηνή, τραβώντας μια βαθιά γραμμή στο χρόνο.

Τα τραγούδια από τις Ημέρες του Φωτός  που έχουν ήδη ξεχωρίσει ταξιδεύουν στην Ελλάδα και συναντούν τα υπόλοιπα τραγούδια του ξεχωριστού ρεπερτορίου της Νατάσσας Μποφίλιου, συνομιλώντας με ιδιαίτερες και απρόβλεπτες επιλογές από την εγχώρια και διεθνή σκηνή. Η ίδια, πιο ώριμη και εξωστρεφής από ποτέ, με πληθωρική παρουσία στη σκηνή, βρίσκεται στην καλύτερη και πιο δυνατή στιγμή της, καθιστώντας σαφές ότι με τις «Μέρες του Φωτός» μια νέα Εποχή αρχίζει…

Μία παράσταση – γιορτή, για αυτά που ζήσαμε κι αυτά που έρχονται….

Το cd «Μέρες του Φωτός» κυκλοφορεί από τη Sony Music

Νατάσσα Μποφίλιου – «Οι Μέρες του Φωτός»

Επιμέλεια προγράμματος: Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης
Παίζουν οι Μουσικοί:
Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης
Τύμπανα: Φοίβος Κουντουράκης
Κιθάρες: Σωτήρης Καστάνης
Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής
Τσέλο: Άρης Ζέρβας
Βιολί: Δημήτρης Κουζής
Ήχος: Γιάννης Παξεβάνης
Συνδιοργάνωση: Nota Theatrale – Άνω Θρώσκω 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Είσοδος: 15€
Προπώληση: 13€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
Καβάλα: cafe bar ‘ΑΕΡΙΚΟ'(ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ)
Δράμα: Δισκοπωλείο  ‘ΑΡΙΩΝ’
Ξάνθη: Studio ‘ITALOS’

NOTA ASBL | RUE AMERICAINE 186 - 1050 BRUXELLES | TVA: BE0536582620