“ΠΥΞ ΛΑΞ” Πολύχωρος Μπάτης Καβάλας 2019


Πυξ Λαξ Παντού
Τour 2019
Η ΓΙΟΡΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗ ΣΚΟΥΡΙΑ

Οι Πυξ Λαξ μας προσκαλούν στο πιο μουσικό καλοκαίρι της ιστορίας τους!Η μπάντα με την μεγαλύτερη επίδραση και πορεία στην ελληνική μουσική, επέστρεψε το καλοκαίρι του 2018 με ένα νέο δίσκο, «Μια μέρα πριν τον χειμώνα» και με μια μεγάλη συναυλία σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ στις 12 Ιουλίου 2018, ανακοινώνοντας θριαμβευτικά οτι θα ξανά είναι ενεργή, δίνοντας χαρά σε χιλιάδες παλιούς και νέους φίλους!


Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Μπάμπης Στόκας παρέα με ταλαντούχους μουσικούς και φίλους, μετά από 16 χρόνια δισκογραφικής ανάπαυλας επέστρεψαν με αφορμή τα 30 απίστευτα χρόνια της μπάντας και έστησαν και πάλι μια μεγάλη μουσική γιορτή! Από τη Λάρισα έως τη Θεσσαλονίκη και από το ΟΑΚΑ έως την Κύπρο, οι Πυξ Λαξ υπενθύμισαν γιατί άλλαξαν για πάντα την ελληνική μουσική.


 Φέτος, οι «παλιές αγάπες» έρχονται και πάλι στις ζωές μας και συναντιούνται σε στάδια και συναυλιακούς χώρους σε ολόκληρη την Ελλάδα και όχι μόνο! Μετά από δύο SOLD OUT συναυλίες στη Νέα Υόρκη στις 22 και 23 Μαρτίου συνεχίζουν με μια από τις μεγαλύτερες περιοδείες σε Ελλάδα και εξωτερικό.


 Ένας απ τους πολυάριθμους σταθμούς του μυθικού συγκροτήματος ειναι η Καβάλα, όπου στις 2 Αυγούστου 2019 στον πολυχώρο BATIS θα μας ταξιδέψουν στο παρελθόν με κομμάτια – σταθμούς από όλη την τριαντάχρονη πορεία τους, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι, αλλά και με νέο υλικό, έρχονται και πάλι «με γροθιές και κλοτσιές» και δίνουν δυναμικά νέα ραντεβού με τους φίλους τους για να γράψουν παρέα την ιστορία και πάλι από την αρχή. 

Εισιτήρια
Προπώληση: 13 ευρώ (τα 500 πρώτα εισιτήρια: 12€)
Είσοδος: 15 ευρώ


Σημεία Προπώλησης 
Καβάλα: Cafe bar Αερικό και Batis Multiplex
Nικήσιανη: Cafe ΜΥΛΟΙ
Ελευθερούπολη: Οπτικός Οίκος Φακίδου & Sinatra on the road
Νέα Πέραμος: Ηλεκτρικα Αφοι Παπαζούδη
Ξάνθη: Studio ΙΤΑΛΟΣ
Δράμα: Cafe Bar ΦΙΚΑ
Κομοτηνή: Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο


NOTA ASBL | RUE AMERICAINE 186 - 1050 BRUXELLES | TVA: BE0536582620